Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tots els treballadors afiliats a Asepeyo del Penedès rebran assistència de Serveis Mèdics Penedès

Ahir es va fer públic el conveni que han signat la mútua d’accidents de treball i malalties professionals, Asepeyo i el centre Serveis Mèdics Penedès per tal de compartir les seves instal·lacions.

D’una banda Asepeyo assolirà una presència física en el conjunt del territori de les comarques de l’Alt, Baix Penedès i Garraf, i per altra banda Serveis Mèdics Penedès, impulsarà amb aquest conveni el seu projecte d’expansió.

El director de l’àrea sud de Catalunya d’Asepeyo, Ricardo Eiriz, destaca que han mostrat interès per entrar a la zona del Penedès perquè moltes perspectives de futur.Per la seva part el director mèdic de Serveis Mèdics Penedès, el doctor Josep Panyella, ha destacat que amb l’acord es vol potenciar el creixement en el conjunt de les tres comarques.

També s’assolirà l’accés a consultes especialitzades amb tractaments com el TAC o l’ortodòncia infantil.

També s’obrirà un nou centre a Vilanova, més gran que l’actual, i un nou centre al Vendrell. D’altra banda es connectarà informàticament els tres centres i s’aplicarà una nova tècnica de digitalització d’imatges radiològiques.L’oferta d’activitats preventives la poden gaudir tots els treballadors de la mútua mitjançant la targeta PAS. Serveis Mèdics Penedès té prevista una inversió durant aquest any de 2 milions d’euros i l’objectiu és superar en els propers 5 anys la xifra de negoci de sis milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: