Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Representants de 73 municipis han participat en la trobada per decidir quina serà la programació del

Diumenge es va poder veure per primera vegada l’espectacle Tararrau a càrrec de la companyia Camut Band. Un espectacle basat en la percussió i el claquet.

Amb motiu de la celebració del 10è aniversari de la Xarxa de Vilafranca, els membres del grup van decidir ser els organitzadors de la trobada i a més fer un seguit d’activitats per celebrar l’aniversari.Al mateix temps de l’actuació a Cal Bolet, també es podia participar en un taller de titelles a la Plaça del Penedès de la mà de la companyia Galiot Teatre. El taller permetia que petits i grans fessin les seves pròpies titelles i també que les fessin actuar.D’aquesta manera la Xarxa de Vilafranca acaba els actes del desè aniversari i posa punt i final a la temporada 2004-2005.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: