Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 alumnes de l’Escola Intermunicipal de Sant Sadurní han participat en tallers de prevenci

Durant l’últim trimestre del curs, a l’ Inter es van fer 11 tallers de prevenció de les relacions abusives dirigits als alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Els tallers estaven organitzats per la Conselleria de la Dona i per la Conselleria d’Educació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, sota la direcció de les psicòlogues clíniques Carmen del Río i Concepció Garriga. En total hi van participar 226 nois i noies, de 14 a 16 anys, que van tenir l’oportunitat d’analitzar algunes conductes abusives i reflexionar sobre la desigualtat en algunes relacions, especialment les relacions de gènere.

Tots els alumnes que van participar en els tallers sobre prevenció de les relacions abusives van rebre informació sobre centres on acudir per buscar ajut i una relació de llibres sobre relacions abusives, adequats a la seva edat.

Aquests tallers vivencials s’ han fet de manera pilot a l’ Inter i a l’ Institut d’Ensenyament Secundari del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: