Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca està realitzant obres de millora de les instal.lacions dels centres públi

La inversió global de les obres és de 115 mil €.

Pel que fa a les escoles de secundària i en concret a l’escola Baltà Elias es faran obertures i millores d’espais interiors i es roforçaran els pilars i fonaments del proxo. A l’Estalella es repararà el sostre i l’estructura de la coberta. Al Crostòfor Mestre es dotarà de radiadors el cobert polivalent. D’altra banda també es faran obres de millora a les llars d’infants municipals. A la Llar el Parquet hi haurà diverses adequacions i equipaments complementaris i a la Llar Enxaneta es millora una part de la calefacció.

Totes aquestes obres s’espera que estiguin enllestides per a l’inici del proper curs. L’excepció serà la intervenció que afecta al menjador l’escola Baltà que s’allargarà fins a finals de setembre. Tot i així el servei de menjador d’aquest centre funcionarà amb normalitat des del 12 de setembre, data d’inici del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: