Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Quintí organitza aquest mes de juliol un cicle de concerts a la fresca

Els concerts s’iniciaran divendres , a l’església parroquial, a partir de 2/4 d’11 de la nit amb un concert de l’escola municipal de música Mossèn Pla.

L’endemà, dissabte dia 9 de juliol, l’església parroquial acollirà un concert de piano i violí.El següent concert serà el divendres 15 de juliol, a la plaça del sol amb Sindicat, un concert instrumental de músiques tradicionals d’arreu del món. El quart episodi del cicle es farà novament a l’església parroquial amb un concert de cant coral amb la petita coral Terpsícore, la coral Terpsícore i l’orfeó La Lira. La plaça del Sol acollirà el dissabte 30 de juliol el concert de cant i piano centrat en àries d’òpera.

El darrer dels concerts serà el 6 d’agost, a les Deus amb un concert ball folk d’envelat amb la Banda d’en Vinaixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: