Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida, té previst en els propers mesos elaborar i aprovar el mapa de capacitat acús

La Llei estableix que els ajuntaments han d’elaborar un mapa de capacitat acústica del seu terme municipal, i aquest s’ha d’aprovar abans de tres anys de l’entrada en vigor de la Llei, o

Per a l’elaboració del mapa de capacitat acústica de Gelida, l’Ajuntament ha adquirit recentment un sonòmetre, i durant els mesos de juny i juliol la policia municipal realitzarà mesures dels sorolls existents en diferents punts dels nuclis urbans del terme municipal, tant en horari diürn com nocturn, per tal de conèixer els valors de soroll existents en l’actualitat, i a partir d’aquestes dades, al setembre, s’elaborarà i presentarà el projecte que proposarà les diferents zones de sensibilitat acústica, depenent del nivells mesurats i que s’haurà d’aprovar a primers d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: