Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L`Ajuntament de Gelida destina 4000 euros a ajuts escolars per les famílies amb infants fins a 16 an

La convocatòria es va obrir del 17 de maig al 17 de juny i s`han rebut un total de 40 sol·licituds, que suposen 66 alumnes de la Llar d`infants "El cérvol blau", l’escola

Les sol·licituds han estat valorades per una Comissió i s`ha aplicat el barem concensuat per l`Area de Recursos Socials del Consell Comarcal de l`Alt Penedès en el que es creuen les dades sociofamiliars amb les dades econòmiques de la unitat familiar.

De les 40 sol·licituds; 33 s`han resolt positivament amb beques del 25%,50% i 75%. 7 sol·licituds s`han denegat al superar el nivell d`ingressos econòmics establert en el barem aplicat a la convocatòria.

Els ajuts escolars seran gestionats pels centres educatius i es destinaran, en primer lloc, a la compra dels llibres, en segon lloc, al material escolar i, per últim, a colònies i excursions. En el cas de la Llar d`infants es subvenciona el pagament mensual i el menjador escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: