Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UGT ha guanyat les eleccions a l`Ajuntament de Sant Sadurní, donant la volta a un resultat que

Amb un resultat de 7 delegats per la UGT i de 2 delegats per CCOO, el sindicat guanya les primeres eleccions sindicals celebrades a la comarca després de la reelecció de Francesc Rica.

La UGT ja havia tingut la majoria del comitè de l’ ajuntament de Sant Sadurní, però fa quatre anys va perdre i fins la setmana passada el resultat era de 3 delegats per la UGT i 6 per CCOO.

Francesc Rica ha afirmat a Ràdio Vilafranca que els propers anys són claus, perquè l’ ajuntament està realitzant una avaluació dels llocs de treball.

La UGT agraeix la confiança dipositada per part de les treballadores i treballadors del consistori sadurninenc i agafa el compromís de treballar per garantir les millors condicions laborals possibles.

Segons el secretari general de la UGT, la clau per tornar a ser majoria a l’ ajuntament de Sant Sadurní ha estat la feina feta per Antoni Mas.

El mandat al capdavant del comitè d’ empresa de l’ ajuntament de Sant Sadurní és de 4 anys.

Justament a Sant Sadurní, la UGT ha inaugurat recentment un local i té la intenció de treballar per continuar millorant aquest servei i l’atenció als afiliats, així com a tots aquells que vulguin apropar-se al sindicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: