Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UGT celebra el quart congrés de la Unió Intercomarcal Anoia, Alt Penedès i Garraf a Vilafranca

Aquest dijous i divendres es farà el congrés de la Unió Intercomarcal, Anoia, Alt Penedès i Garraf al teatre Cal Bolet.

. Durant aquest dia i mig de duració del congrés es debatrà al voltant del futur del territori, en qüestions laborals, socials i econòmiques, i s’escollirà la propera executiva del sindicat, la qual, haurà de treballar els propers quatre anys en les línies estratègiques que es decideixen al congrés.

Divendres, a la cloenda, assistiran representants de les diferents Federacions de la UGT de Catalunya, responsables institucionals de les diferents administracions de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf i el recentment escollit Secretari General de la UGT de Catalunya, Josep Álvarez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: