Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reconversió de l’ antiga N-340 a Santa Margarida i els Monjos estarà acabada a finals de l’ any v

El projecte que defineix com convertir l’ antiga carretera nacional en una travessia urbana està acabat i després de l’ estiu sortirà a adjudicació, segons ha dit l’ alcalde dels Monjos, Jordi Girona.

Seguint el calendari previst, a final d’ aquest any s’ adjudicarà l’ obra i l’ execució està prevista entre aquest 2005 i el 2006.

El projecte contempla un tram d’ un quilòmetre de longitud que comença a l’ entrada de Santa Margarida i els Monjos i acaba al nucli de la Ràpita.

L’ alcalde destaca que s’ ha optat per unes voreres amples amb l’ objectiu de potenciar el comerç local. Les obres s’ executaran en dues fases, amb un cost total de 2 MEUR.

Aquest és un dels projectes dels quals han parlat avui l’ equip de govern dels Monjos i el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, que ha visitat el municipi. Dels projectes en els quals la Diputació col·labora, Girona ha destacat la redacció d’ un estudi d’ impacte del soroll a l’ autopista i a la Variant dels Monjos i el projecte d’ ampliació del camp de futbol.

Corbacho ha visitat les obres de la llar municipal d’ infants i dels pisos de construcció oficial, finalitzant la seva visita a la biblioteca.

L’ estada del president de la Diputació a la comarca ha continuat a Castellet i la Gornal, on ha visitat l’ edifici seu del Parc del Foix i l’ antic Ajuntament que ha estat remodelat recentment com a Casal d’ Avis.

Aquesta tarda també s’ ha desplaçat fins a Sant Pere de Riudebitlles on s’ ha reunit amb l’ equip de govern i ha visitat l’edifici municipal de les "Escoles velles".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: