Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La proposta d’una Vegueria Pròpia va sumant adhesions

De moment ja son 12 els ajuntaments que han aprovat la moció que reclama una vegueria pròpia de les comarques de l’Alt, Baix Penedès, Garraf i l’Anoia.

S’han celebrat 13 plens municipals i s’han aprovat el 92% de les mocions favorables al projecte. Els 12 alcaldes dels municipis que ja han aprovat la moció representen a més del 20% de la població de la Vegueria Pròpia. Entre d’altres han aprovat la moció els ajuntaments de Vilafranca, Sant Sadurní o La Granada i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, durant el mes de juny, i s’han afegit aquest mes de juliol els ajuntaments de Sitges i de Subirats. La campanya ha recollit també 3147 adhesions personals i 34 entitats, com per exemple el Col.legi d’Enginyers Industrials de Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: