Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mostra de vins DO Penedès i Cava de La Granada consolida els seus objectius

El cap de setmana passat i dins els actes de la Festa Major 2005 de La Granada, es va celebrar la segona edició de la Mostra de Vins D.O.

Penedès i Cava, organitzada per la Jove Agrupació Dionysos La Granada, en la que es van donar fita més de seixanta firmes elaboradores i més de cent productes diferents, entre vins, caves, per la que es calcula que han passat al voltant de 2.400 persones, gràcies a les quals s’ha produït un increment considerable de degustacions respecte a l’any passat.

L’organització creu important remarcar l’increment de l’interès per part de la gent jove vers la cultura del vi, en la qual va quedar reflectida en la passada Mostra amb l’assistència molt més important que en altres anys d’aquest públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: