Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Estiu de l’ Índex continua avui a Sant Sadurní amb Pez en Raya

Després d'un tímid inici protagonitzat per la fanfarre de París, l'Estiu de l'índex continua aquesta setmana amb el darrer espectacle de la companyia Pez en Raya, Sólala, que ha rebut el premi al millor espectacle de sala de la 24ena Fira de Teatre de carrer de Tàrrega.El regidor de joventut de Sant Sadurní, Albert Prat, [...]

Després d’un tímid inici protagonitzat per la fanfarre de París, l’Estiu de l’índex continua aquesta setmana amb el darrer espectacle de la companyia Pez en Raya, Sólala, que ha rebut el premi al millor espectacle de sala de la 24ena Fira de Teatre de carrer de Tàrrega.El regidor de joventut de Sant Sadurní, Albert Prat, ha explicat que la majoria de propostes de l’ Estiu de l’ índex provenen de la fira de Tàrrega o de la de Manresa, a les quals assisteixen periòdicament.

La companyia Pez en Raya ja va actuar a l’ Estiu de l’ índex fa uns 3 o 4 anys amb gran èxit, deixant públic al carrer per manca d’ espai.

"Sólala", que es podrà veure a dos quarts d’11 d` aquesta nit al Pati de l’ índex, ens explica la vida d’una dona a qui passa de tot i d’ una manera absurda.

En paraules dels seus creadors, es tracta d’ una aposta molt actual que "barreja l’ encant i el romanticisme del cinema mut amb l’humor absurd".

L’ Estiu de l’ índex continuarà dijous amb la música dels Asstrio + 1.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: