Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ escola Intermunicipal del Penedès demana suport social i mitjans per evitar que es repeteixi l’ a

El claustre de professorat de l’ Inter de Sant Sadurní ha fet públic un manifest on denuncien la preocupació i la més profunda indignació, davant qualsevol fet de violència que afecti la convivència

El manifest és fruit de l’ incident greu que el pare d’ una alumna ha protagonitzat recentment, amenaçant i agredint el seu tutor, quan no havia fet altra cosa que intervenir educativament i aclarir un conflicte entre adolescents.

Els professors de l’ Inter afirmen que no poden callar i quedar-se plegats de mans i per això, fan públic el seu sentiment d’ impotència i de rebuig per aquest tipus de conductes.

Arran de la inclusió del manifest en la revista de l’ escola, han rebut tota mena d’ adhesions. En aquest sentit, el director, Lluís Massana, ha agraït a Ràdio Vilafranca aquestes mostres de suport perquè han fet que no se sentin sols.

Els professors de l’ Inter afirmen que més enllà del delicte greu, desagradable i preocupant de l’ agressió a un educador, que es pot denunciar davant les instàncies jurídiques, demanen el suport de les famílies de l’ escola i el suport social de la ciutadania.

També reclamen recursos i mitjans per part de les institucions i les administracions públiques per fer prevenció, així com que actuïn i intervenguin davant fets com aquests.

Juntament amb el manifest del professorat, se n’ ha fet públic un altre de l’ associació de pares i mares. L’ AMPA dóna suport al tutor agredit i manifesta la seva repulsa davant aquest fet, perquè creuen en la importància del diàleg per resoldre els conflictes i avançar cap a una convivència social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: