Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Plau va fer un repàs a la història i l’evolució de Sant Julià en el primer pregó de la festa d

Divendres es van iniciar els actes de la festa del barri de Sant Julià.

Primer es van inaugurar de les exposicions de puntes de coixí, objectes de terrissa i flors que es poden veure aquest cap de setmana a la sala d’exposicions de l’associació de Veïns.

A la nit es va celebrar el primer pregó de festa de barri, a càrrec de qui va ser el primer president de l’associació de veïns , Jaume Palau, que va fer un repàs als 30 anys d’història de l’associació de veïns. Va recordar que la de Sant Julià i la de l’Espirall es van crear encara en l’etapa franquista. En aquella època al barri hi havia les cases conegudes amb el sobre nom de cases del Vaticà, envoltades de vinyes. Va ser l’inici de la construcció de blocs d’habitatges que va generar la organització dels veïns per tal de reivindicar millores pel barri, com per exemple la plaça de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: