Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’ha presentat públicament el cartell de la Festa Major, que combina el blau i el marró i té com

Els administradors de la Festa Major van comparèixer dimecres al vespre al pati del Museu per donar a conèixer, un mes i mig abans de la celebració de la més típica, com serà

Ho van fer acompanyats per qui l’ha dissenyat, el professor de dibuix de l’IES Eugeni d’Ors, Eduard Barrobés. D’entrada el van felicitat públicament per la feina feta. El disseny s’ha fet pensant en tot moment amb elements festamajorencs reconeixibles per tothom com són els cercolets i la silueta dels gegants plantats davant de Santa Maria, i de fons amb la imatge del monument als castellers. és talment com si d’una instantània però pintada únicament amb dos colors, el blau i el marró. La textura rugosa és una característica del disseny. El color del cel és d’un blau trencat, ja que tal com comentava l’autor, no és habitual veure’l així per la Festa Major.I el marró té un sentit més reivindicatiu, deia, ja que arran del debat sobre el futur del territori, aquest color representa una defensa de la pròpia terra i per això la seva força en el disseny.

Per la seva banda, els administradors revelaven que de totes les propostes rebudes els va ser difícil triar-ne una en concret.

D’altra banda, els administradors informaven que han llençat un nou tiratge d’adhesius del drac de la Festa Major, en quatre colors. Un adhesiu per 1 euro i mig, entre altre material festamajorenc, que es pot trobar a la parada que cada dissabte munten els administradors davant mateix de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: