Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort Domingo Montserrat i Ribalta dels centenaris Cellers Montserrat de Vilafranca

Als 64 anys, dissabte va morir de forma sobtada Domingo Montserrat, responsable d' un dels cellers històrics de la capital penedesenca, els Cellers Montserrat S.A. Ubicats al carrer del Comerç es dedicaven a la comercialització i elaboració de vi base. Montserrat també havia estat membre de la junta directiva de la Unió Vinícola del Penedès [...]

Als 64 anys, dissabte va morir de forma sobtada Domingo Montserrat, responsable d’ un dels cellers històrics de la capital penedesenca, els Cellers Montserrat S.A. Ubicats al carrer del Comerç es dedicaven a la comercialització i elaboració de vi base.

Montserrat també havia estat membre de la junta directiva de la Unió Vinícola del Penedès des de la seva fundació, en representació dels elaboradors de vi base, i actualment ocupava el càrrec de comptador.

El seu traspàs deixa un buit molt important a la família vitivinícola del Penedès, i especialment, a la patronal del vi, UVIPE.

La cerimònia d’enterrament tindrà lloc aquesta tarda, a les 4, a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: