Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es busca una millora del servei de menjador als Instituts de la comarca, que passaria per evitar que

Convocada per l' AMPA de l' Eugeni d' Ors, la setmana passada, es va celebrar una reunió al Consell Comarcal de l'Alt Penedès, amb l'objectiu de trobar una solució que millori el servei de menjador als Instituts de la comarca. Considerant que l'opció en la que es va estar treballant el curs passat d' instal·lar [...]

Convocada per l’ AMPA de l’ Eugeni d’ Ors, la setmana passada, es va celebrar una reunió al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb l’objectiu de trobar una solució que millori el servei de menjador als Instituts de la comarca.

Considerant que l’opció en la que es va estar treballant el curs passat d’ instal·lar una cuina comarcal a l’Institut Alt Penedès no serà possible, es van analitzar diferents opcions que aconseguissin el mateix objectiu, la millora de la qualitat del menjador i la satisfacció dels alumnes de secundaria.

Així, es treballa amb la idea d’aconseguir una cuina més propera als usuaris que eviti el sistema actual que suposa llargs desplaçaments del menjar, ja cuinat. Un condició a destacar i innegociable és que la millora pugui ser extensiva a tothom, inclosos els centres petits que tenen poca capacitat de negociació amb les empreses subministradores.

Mentrestant es va acordar contactar amb l’empresa que gestiona actualment els menjadors per trobar una solució ràpida, encara que provisional, i millores parcials de cara a l’inici del curs 2005-2006.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: