Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca convoquen un concurs fotogràfic amb el nom de Joan Sol

Una de les novetats del calendari d’activitats que organitza la colla de la camisa vermella és aquest concurs fotogràfic que s’ha de centrar en imatges de les actuacions o dels assajos dels Xicots.

El concurs rep el nom del qui va ser membre fundador i primer president de la colla, Joan Sol. Cada concursant podrà presentar un màxim de tres fotografies en blan i negre, color o qualsevol tècnica, inèdites a Vilafranca i no premiades en altres concursos.

El sots-cap de colla, Felip Ortega, apunta que els objectius del concurs són promoure la imatge de la colla i aconseguir un fons important d’imatges. Els treballs s’han de lliurar per correu o personalment a la seu dels Xicots, Cal Noi-Noi, abans del 14 de novembre. Els premis són, un primer de 200 €, un segon de 120 i el tercer de 90 euros, més tres accèsits de 60 euros cadascun.

D’altra banda ahir a més de presentar el concurs fotogràfic els Xicots van presentar la samarreta de la campanya 2005 de la colla. Una samarreta que ha estat dissenyada per Roger Suriol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: