Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mallorquins Antonia Font han estat un dels plats forts de Calima per aquest cap de setmana

El concert tenia lloc dissabte a la nit al pati de La Fascina i comptava amb un repertori de resum de la trajectòria del grup.

Coneguts sobretot pel tercer disc, titulat Alegria, que els va llançar a la fama, ja feia temps que rondaven per les Illes i per arreu de Catalunya portant la seva música. Una música difícilment classificable que es mou entre els sons tradicionals i un pèl festamajorencs, el pop rock i unes lletres surrealistes.Les cançons del concert permetien doncs veure la trajectòria del grup.

El primer disc, titulat com el mateix grup, era molt marí, molt rítmic, ballable i fresc amb al·lusions a barques, a pescadors, arròs de peix, ones i el sol d`agost. El segon disc, A Rússia, deixava veure un grup de pop amb ritmes tan calents com els brasilers i els mediterranis i, alhora, l’afegiment d’un nou so: l`orgue Hammond.

Després va venir Alegria, amb una atmosfera i unes melodies més introspectives i més melancòliques. I, finalment, ha sortit al carrer Taxi, el darrer disc de la formació.

La visita dels Antonia Font és la primera que fan a Vilafranca i va donar molt bon resultat tant per qui volia ballar com per qui simplement escoltava les estranyes melodies del grup mallorquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: