Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els infants sahrauís de l’Alt Penedès i l’ACAPS van participar en una manifestació per al poble sahr

Una delegació d’infants sahrauís acollits en famíles de l’Alt Penedès i membres de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès van participar diumenge en una nombrosa manifestació a favor del poble sahrauí

Els infants anaven identificats amb samarretes de la Festa Major de Vilafranca.La manifestació de Barcelona va reivindicar el Dret a l´Autodeterminació i Independència del Poble Sahrauí, que ha de permetre que aquests infants i les seves famílies puguin retornar a la seva terra i puguin viure en pau i llibertat.

Enguany, la mobilització va adquirir una especial rellevància, després dels greus esdevenimemts que tenen com a escenari els territoris ocupats del Sàhara Occidental i la repressió brutal i indiscriminada contra la població civil indefensa que només reivindica, en manifestacions pacífiques, el dret a l’autodeterminació i el respecte als drets humans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: