Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van carregar diumenge la torre de 9 amb folre i manilles i els Xicots e

Els Castellers de Vilafranca van tornar a protagonitzar la millor diada del cap de setmana, i ho van fer amb tota l’emoció possible.

Els verds van descarregar en primera ronda el millor tres de 9 amb folre del que porten de temporada. En segona ronda van fer el primer intent de la torre de nou amb folre, que no va reixir, i va caure quan l’aixecador ja estava col.locat. Com a segon castell van descarragar amb esforç un quatre de 9 i en tercera ronda els verds van voler demostrar que la torre és un castell que es troba al seu abast i la van tornar a plantar. La van carregar però va caure quan la canalla ja havia baixat del castell. Per acabar van brodar la jornada descarregant el pilar de set amb folre. A la mateixa plaça els Capgrossos de Mataró van completar la tripleta màgica , a la seva festa major, amb el 5 de8, 3 i 4 de nou amb folre, per acabar amb un pilar de sis. A la mateixa plaça actuaven també els Xiquets de Tarragona que van descarregar el 3 de 8 com a millor castell.Un 3 de 8 que a Tarragona , ahir al vespre van plantar també els Xicots de Vilafranca com a principal repte. Un tres de 8 que van carregar, i tenien ben plantat, tot i que va caure, quan la canalla ja era a baix. La caiguda va ser dolenta per algun dels xicots, i es va demanar la presència de l’ambulància, que va tardar més d’una hora, el que va provocar que l’actuació castellera quedés molt entretallada i deslluïda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: