Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca no han reeixit amb el seu intent de torre de nou amb folre i manilles

Tan els castellers de Vilafranca com els Minyons de Terrassa havien anunciat per aquest cap de setmana els primers intents de castells de gamma extra, i efectivament les dues colles han portat a

Ahir a Vic els Verds van intentar en dues ocasions la torre de 9 amb folre i manilles, però no se’n van sortir. La resta de l’actuació dels Castellers no és per desmerèixer. Van descarregar el 4 de 9 i el 3 de 9 amb folre i van acabar amb un magnífic pilar de set. A la mateixa plaça de Vic els Capgrossos de Mataró van fer una completa diada amb el 5 de 8, el 3 de 9 i la torre de 8 amb folre descarregats.

D’altra banda els Minyons de Terrassa van carregar en la seva festa major la torre de 9 amb folre i manilles que va caure quan descarregaven. Els malves van descarregar el 4 de 9 i van carregar el 3 de 9 amb folre.

Per la vessant vilafranquina cal destacar també les dues actuacions dels Xicots aquest cap de setmana. A Vilafranca el dissabte al vespre a la festa del barri de Sant Julià els de la camisa vermella van fer el 4 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. Ahir per festa major de Sant Cugat del Vallès van tornar a descarregar el 4 de vuit , van carregar la torre de set i van descarregar el 4 de set amb l’agulla, una actuació per sobre els Castellers de Barcelona , que els acompanyava en aquesta plaça i que després d’intentar dos cops el 4 de vuit es van conformar amb el 5 de 7 i la torre de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: