Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quartet Barroc 4 obre el III Festival de música a les vinyes

El Patronat de Turisme de Subirats torna a organitzar el cicle de concerts d’ estiu des d’ aquest dissabte i fins el 30 de juliol.

Els 3 concerts se celebren a la plaça fortificada de Torre-ramona i al finalitzar inclouen una degustació de caves de Subirats, presentada per un viticultor del municipi.

Iñaki Ozcariz del Patronat de Turisme ha explicat a Ràdio Vilafranca que les degustacions han estat molt ben acollides en les dues edicions anteriors.

El cicle musical resulta atractiu per a un públic molt ampli amb interessos culturals, però sense ser uns grans coneixedors en música. En les dues primeres edicions, els espectadors provenien bàsicament de la comarca però també del Baix Llobregat i l’ Anoia. L’ objectiu és que progressivament també arribi a la costa i a Barcelona.

El III Festival de música a les vinyes comença demà amb el concert del Quartet Barroc 4, una formació de música de cambra penedesenca que treballen sota criteris històrics i amb instruments que són còpies originals dels segles XVII i XVIII.

Dissabte vinent actuarà la pianista Montse Rios i clourà el festival, el duet de guitarra clàssica "Kassner Quer".

Els 3 concerts comencen a les 10 de la nit i les entrades es poden comprar el mateix dia o bé reservar-les amb antelació al Patronat de Turisme de Subirats, al telèfon 93 899 34 99.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: