Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte de remodelació de la Plaça dels Segadors, al barri de l’Espirall, convertirà aquest espa

L’ajuntament de Vilafranca ja ha redactat el projecte de remodelació d’aquesta zona de devant del cementiri i el presentarà a l’associació de veïns per tal que li doni el vist i plau.

L’espai de la plaça quedava desfassat i serà completament remodelat. El passeig de davant del cementiri queda actualment interromput per la plaça i la intervenció que s’hi farà , permetrà donar unitat a l’espai, allargant-lo i fent una nova zona de passeig. Es mantindrà l’arbrat que ja existeix i es reordenarà els aparcaments.Des de la rotonda del carrer Sant Sadurní al carrer de La Granada es construirà un nou passeig. Els accesos de vehicles quedaran marcats per un pas elevat que obligarà a reduir la velocitat. El regidor d’urbanisme ha destacat també que en el marc de la plaça els jocs infantils es tindran molt en compte, com es tenen en compte en general en diferents indrets de la vila.

Les obres tenen un pressupost de 200 mil €, i començaran el mes d’octubre amb un termini d’execució de sis mesos.

L’ajuntament presentarà aviat el projecte definitiu de remodelació de la Plaça dels Segadors ha l’associació de veïns de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: