Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Llegir per Sentir va cloure dimecres la temporada amb el sopar-tertúlia i el lliurament

Dimecres es va celebrar al restaurant Cal Ton la 12ena edició del sopar-tertúlia que serveix per posar punt i final a la temporada radiofònica del Llegir per Sentir.

En el transcurs de l’acte es va entregar el IV Premi Aurora Díaz-Plaja a Jaume Aulet pel seu article "Miquel Desclot i la poesia per a infants", publicat a la Revista del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i en Ciències de Catalunya.

Jaume Aulet és professor de Literatura Catalana del segle XX de la Universitat Autònoma de Barcelona i va obtenir aquest guardó per un article que constatava la minsa presència del gènere poètic en la literatura infantil i analitzava la importància cabdal de la figura de Miquel Desclot com a "punt de referència de la poesia per a infants".

El Premi Aurora Díaz-Plaja guardona articles d’anàlisi i estudi sobre literatura infantil i juvenil catalana.

El guanyador de la quarta edició es mostrava especialment satisfet.

Dimecres es va reunir a Vilafranca una nodrida representació del sector de la literatura infantil i juvenil catalana. Editors de Destino, Timun Mas o Linx, il.lustradores com Maria Rius o Carme Peris i autors com Enric Larreula, Oriol Vergés i la poetessa Núria Albó van participar en la tertúlia posterior que es va encetar amb la intervenció inicial del guanyador del premi d’aquest any, parlant de la poesia per a infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: