Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Llegir per Sentir de Ràdio Vilafranca fa un balanç positiu de la seva dotzena temporada

Dimecres passat i coincidint amb l’acte de lliurament del quart premi Aurora Diaz-Plaja es va celebrar el dotzè sopar tertúlia del programa Llegir per Sentir de Ràdio Vilafranca.

La trobada permet posar punt i final a la temporada radiofònica del programa que és un cas únic en l’espectre dels mitjans de comunicació de Catalunya, per la seva especialització concreta en la literatura infantil i juvenil i per la tasca continuada de 12 anys. Provablement per aquest motiu fa dos anys va rebre el premi Atlantis que atorga el gremi d’editors de Catalunya.El programa el condueix el periodista Josep Maria Soler i consisteix en una entrevista de profunditat amb un autor de literatura infantil o juvenil, sobre un dels seus llibres. S’emet els dimecres al matí en repetició els dissabtes al migdia.

El coordinador i motor de l’espai és el professor de literatura de l’institut Eugeni d’Ors , Pere Martí, que dimecres valorava de forma positiva el sopar tertúlia. En aquesta edició van ser més de 40 les persones vinculades a la literatura infantil i juvenil que es van reunir a Vilafranca.Ara ha arribat el moment d’aturar els motors d’aquest veterà programa de Ràdio Vilafranca. L’estiu, molt apropiat per les lectures tranquil·les, permetrà carregar les piles per tornar el proper mes d’octubre a parlar de llibres a través de les ones de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: