Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer pleniluni del Museu presenta música i poseia

Divendres a la nit va començar un nou cicle dels Plenilunis d’Estiu als Museu de Vilafranca.

Amb el lema de "El rastre d’Orfeu", el recitador Albert Mestres i el flautista , Joan Izquierdo, obriran un apassionant debat entre la melodia musical i el ritme de la poesia.Tot just quan s’acaba d’aprovar el conveni entre Caixa Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca per les obres del museu, la directora, Montse Iniseta, ha avançat a la nostra emissora que aviat poden començar les obres, que es faran en diferents fases, donada la complexitat del projecte. Des del museu s’ha planificat l’evolució de les obres de manera que es garantirà l’activitat de forma continuada, també en actes culturals com els plenilunis.Pel que fa als plenilunis, el proper 22 de juliol l’actriu Maria Rodríguez, farà una evocació de l’univers penitenciari del règim franquista. El 19 d’agost August Garcia i un grup de nois i noies de més de 9 anys presentaran poemes en clau de sol, i cançons el clau de lluna, i el darrer pleniluni serà el 16 de setembre amb David Ymbernon i la seva poesia plàstica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: