Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó d’Andreu Retamal enceta els actes de la festa del barri de l’Espirall

El qui va ser durant molts anys membre de l`Associació de Veïns del barri va pronunciar ahir un pregó encoratjant a les noves generacions a col.laborar en tasques altruistes.

Pel que fa als actes previstos per avui a la festa del barri de l’Espirall, podem destacar les inscripcions a la gimcana que es farà a les set de la tarda a la Plaça Doctor Bonet i a la mateixa plaça a dos quarts de 9 hi ha l’actuació del grup d’havaneres Xató. A dos quarts de 12 discoteca a la fresca i també a la nit hi haurà actuacions musicals al recinte de la caseta.

Demà a les 9 del matí començarà la cinquena trobada de plaques de cava. A les 10 del matí començarà la gimcana popular per a totes les edats. A les sis de la tarda hi ha un festival infantil amb pallassos, xocolatada i festa de l’escuma.

A les 10 de la nit actuació del grup de ball "Perú ritmes i costums" i desprès ball de festa amb l’orquestra Paris la Nuit. A la mitjanit a la caseta actuaran Paco Jara, David Cubero i Chalanes.

Diumenge és el darrer dia de la festa de l’Espirall. A les 9 del matí se celebra el 17è torneig Internacional de Botxes Terra del Vi al Parc de la Pelegrina. A les 10 del matí a la Plaça Doctor Bonet cinquena trobada de Puntes de Coixí. A les 11 missa rociera a la caseta, amb el Coro del Garraf. A les 7 de la tarda hi ha una actuació de gimnàstica aeròbica i del grup Las 3 Power. A les 9 ball de cloenda i a les 12 de la nit, dins de l’escola Pau Boada es llançarà la Traca de Fi de Festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: