Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP reclama la nominació de "Patrimoni Cultural d’Interès Local" per a les barraques de pedra seca

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de Llei per tal que la Generalitat impulsi la nominació de "Patrimoni Cultural d'Interès Local" per les barraques de pedra seca i els cups de les vinyes de Catalunya. Montserrat reclama també que un cop [...]

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de Llei per tal que la Generalitat impulsi la nominació de "Patrimoni Cultural d’Interès Local" per les barraques de pedra seca i els cups de les vinyes de Catalunya.

Montserrat reclama també que un cop aconseguida aquest nominació es doti als municipis dels ajuts econòmics necessaris per tal de preservar el patrimoni vitícola, especialment de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Bages i El Garraf, així com a la resta de Catalunya.

La diputada sadurninenca ha recordat que "ja l’any 2000 el PP va presentar una proposició no de llei en la aquesta línia d’actuació, la qual va ser aprovada però sense que hagi hagut cap tipus d’acció al respecte".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: