Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministeri de Foment invertirà més de 5 milions d’euros en mesures de protecció acústica en el tra

El Comitè de Direcció de l’Adif, l’entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Foment, ha acordat licitar el contracte d’obres d’execució del projecte de protecció acústica en el tram Lleida-Martorell, que arriba fins

La licitació té com a objectiu la realització d’un seguit de mesures per reduir l’impacte acústic de la línia d’alta velocitat a seu pas pels municipis afectats i que consisteix en la construcció de pantalles acústiques en diferents punts del traçat. El pressupost de licitació supera els 5 milions d’euros i el termini d’execució serà de 4 mesos un cop adjudicats els treballs. Les pantalles tindran una alçada d’entre 3 i 5 metres i una longitud de tres quilòmetres totals, en trams de 132 a 501 metres. En relació a l’Alt Penedès està prevista una pantalla acústica de formigó a La Ràpita de 200 metres i una altra al municipi de La Granada de 240 metres y amb estructura de formigó i metacrilat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: