Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El futur president del Consell Comarcal, Ramon Xena, vol analitzar en detall els resultats de l’audi

ERC va celebrar el passat 2 de juliol un Congrés Comarcal Extraordinari

que va servir per definir les línies d’actuació dels republicans a l’Alt Penedès

En aquest sentit el congrés va ser especialment important tenint en compte que el proper 25 de juliol Ramon Xena prendrà possessió de la presidència del consell comarcal i que Miquel Carrillo ha estat nomenat recentment Diputat al Parlament de Catalunya.

En el congrés Ramon Xena va fer una intervenció, que posteriorment ha recordat també en una entrevista a Ràdio Vilafranca, en la que destaca que en els primers dos anys de mandat del PSC i ERC el consell comarcal ha aconseguit reconduir i posar al dia les seves finances.Xena apunta també que quan prengui possessió del càrrec de president estudiarà amb deteniment els resultats de l’auditoria interna.En el marc del congrés d’esquerra republicana, Ramon Xena , va anunciar també que el futur Pla Director ha de definir les infraestructures ferroviàries necessàries i potenciar l’ús del transport públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: