Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita ajuts per afavorir la presència de les empreses a Inter

El Punt d’Informació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita els ajuts que concedeix el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA) dins el programa de suport a la presència de les

Poden sol·licitar aquests ajuts les empreses catalanes que impulsin iniciatives destinades a la promoció i la comercialització internacional dels seus productes, els seus serveis o la seva imatge, mitjançant la confecció i l’optimització de pàgines web, i les empreses que afavoreixin el seu creixement internacional mitjançant projectes d’integració de les tecnologies de la informació i la comunicació .

El termini per a la presentació de sol·licituds d’ajut finalitza el 30 de setembre.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: