Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès han fet un

Aquest mapa es va obsequiar als lectors de la revista Sàpiens del mes de juny passat, però la revista es va acabar aviat a molts quioscs de l’Alt Penedès.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística han fet una reedició de 1000 exemplars, amb un acabat de qualitat, que s’han posat a la venda, al preu d’1 euro cadascun, a les oficines del Consorci AL C/ Hermenegild Clascar de Vilafranca.El mapa-guia del patrimoni arquitectònic i arqueològic inclou, en una cara, un mapa de carreteres de l’Alt Penedès amb localitzadors dels elements més destacats del patrimoni arquitectònic i del patrimoni arqueològic. El mapa de carreteres de l’Alt Penedès inclou un índex de topònims per ordre alfabètic i una senyalització del nombre d’habitants de cada municipi. Al costat del mapa de la comarca, hi ha un plànol de Vilafranca amb els noms dels carrers i amb els mateixos localitzadors que el mapa general de la comarca. A l’altra cara del mapa-guia desplegable de l’Alt Penedès, hi ha fotografies i informació escrita sobre cadascun dels elements arquitectònics més importants de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: