Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de rock amb Els Pets d’aquest divendres és un dels plats forts de la festa major de Santa

Al llarg d’aquesta setmana continuen els actes de la festa major, que concentra el gruix de les activitats el proper cap de setmana.

Avui a les vuit del vespre, al Molí del Foix s’inaugura l’exposició "Pedra seca. Detalls de construcció i catalogació de barraques a La Bisbal del Penedès".El dijous a les 9 de la nit, al davant de l’ajuntament esclatarà la traca d’inici de festa i tot seguit, a la Plaça Pau Casals , pregó de Festa Major a càrrec d’Antoni Duque, i desprès es projectarà cinema a la fresca amb la pel.lícula "La búsqueda".

Divendres a les nou de la nit des de la pista poliesportiva tamborinada i a continuació correfoc del 25è aniversari dels diables Spantus amb la participació dels balls de diables de La Ràpita , Torrelles, Gracia, Riba-Roja d’Ebre i Spantus dels Monjos.

A dos quarts de dotze a la plaça Pau Casals concert amb Els Pets i Gertrudis. A la mateixa hora, a la Societat Coral Margaridoia ball de nit amb el grup Liberty.

El dissabte a dos quarts de vuit de la tarda hi ha cercavila pels carrers del poble, sortint des de la Plaça de Costa Daurada. A les 12 de la nit ball de nit i empalmada a la Plaça Pau Casals amb les orquestres La banda del drac i Mitjanit. A la mateixa hora a la societat Margaridoia ball amb el grup Bahia. També dissabte a partir de dos quarts d’una de la matinada a la Rambla Penyafel hi haurà espectacles de carrer, amb estàtues humanes, tatuatges, titelles i amb l’actuació del grup local "Ukekema"

Els actes de diumenge de la festa major dels Monjos començaran amb les matinades amb la Txaranga "Los Labradores". A dos quarts de 12 del matí a la Plaça Pau Casals es farà l’actuació dels balls folklòrics i a continuació castells amb els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.

També diumenge a la tarda a dos quarts de vuit i a les 11 de la nit l’orquestra Maravella protagonitza els balls de tarda i de nit.

Els actes de la festa major dels Monjos continuen al llarg de la propera setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: