Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’Estiu de Vilafranca ha arrencat aquesta setmana en tres espais diferents i preveu celebra

Amb 350 infants participants, des de dilluns a les 9 del matí, les activitats del Casal d’Estiu han tornat un mes de juliol més a la vila.

Durant quatre setmanes els infants de 3 a 13 anys compartiran experiències, jocs i tallers molt diversos en tres indrets diferents. D’una banda, l’escola Estalella Graells per primera vegada acull els nens i nenes de p3 a p5 i igualment aquests també estan repartits a l’Escola Pau Boada, com altres anys; i de l’altra, els alumnes del primer curs de primària i fins a primer d’ESO es troben al Pavelló Firal. També hi ha programades sortides que fan els majors de 8 anys per fer-hi activitats d’aventura, com és el cas d’una excursió feta ja amb aquest propòsit a Sant Quintí de Mediona. El Casal disposa, alhora, de l’anomenat Centre d’Interès, amb el lema "El món ens pica l’ullet", en què amb tots els grups, indistintament de l’edat, es treballa durant aquests dies la sensibilització per temes diversos i es fan activitats encaminades a la socialització. I un altre dels aspectes fonamentals que es plantegen al si del Casal d’Estiu de Vilafranca és el treball amb la família. Així, s’han organitzat dues festes familiars per tots els pares i mares que hi vulguin assistir, i on compartiran un espai de joc i de lleure conjuntament amb els seus fills. Unes festes on els menuts faran jugar als seus pares, que tindran lloc el divendres 15 de juliol i el darrer dia del Casal, el divendres 29 de juliol.

A banda, els diferents grups del Casal d’Estiu visitaran Ràdio Vilafranca i hi prendran part en les properes tres setmanes.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: