Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres vinent es presenta el llibre Vilafranca del Penedès 1979-2004. Crònica de 25 anys de democr

El llibre ha estat dirigit pel periodista vilafranquí Josep M. Soler , i editat per l’Ajuntament de Vilafranca.

El proper dimecres 13 de juliol, a les vuit del vespre, al Saló de Sessions de la Casa de la Vila, es farà la presentació del llibre Vilafranca del Penedès 1979-2004. Crònica de 25 anys de democràcia, que estat dirigit pel periodista vilafranquí Josep M. Soler , i editat per l’Ajuntament de Vilafranca. La presentació anirà a càrrec de Jordi Sànchez, director de la Fundació Jaume Bofill i professor de ciència política de la UAB, que pronunciarà la conferència Món local, la democràcia de la proximitat.L’any 2004 es va celebrar el 25è aniversari dels ajuntaments democràtics, per aquest motiu, l’Ajuntament de Vilafranca va encarregar al periodista Josep M. Soler una publicació que fes un repàs del procés històric de la consolidació democràtica, el serveis públics, la transformació de la societat i de la ciutat i els reptes de futur. El llibre s’estructura amb temàtiques com "Política i plens municipals", "L’urbanisme", "Economia i promoció", "La societat vilafranquina" i "La cultura". També presenta entrevistes als tres alcaldes de la democràcia, als portaveus de la resta de grups municipals i articles d’opinió de Fèlix Plantalech, Jordi Romeu, Imma Pulido i Alfons Udina. Finalment, també s’hi reprodueix el text de la conferència que amb motiu de l’aniversari va pronunciar l’exalcalde de Vilafranca Fèlix Sogas l’abril de l’any passat a la Casa de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: