Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de la verema, començarà la millora del camí de les Llambardes

El president del Consell Comarcal i l’alcalde de Mediona han signat un conveni de col·laboració per executar la primera fase de l’arranjament del camí de les Llambardes.

Durant aquesta fase, que començarà després de la campanya de la verema, es faran cunetes de formigó a banda i banda del camí, per evitar que l’aigua malmeti el paviment; també s’arreglaran les esquerdes, els assentaments, les deformacions i les zones que han perdut totalment o parcial la capa d’aglomerat. Així el camí quedarà preparat per a l’asfaltat, que se sol·licitarà en un nou quadrienni del PUOSC.

Aquest camí comença al nucli de les Cases Noves de Can Pardo, al terme municipal de Mediona; travessa el terme municipal de la Llacuna i enllaça amb la carretera BP 2121, al terme municipal de Torrelles de Foix. és la ruta més ràpida entre St. Joan de Mediona i Vilafranca, per la qual cosa l’Ajuntament i els veïns de Mediona tenen un interès especial en aquesta obra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: