Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU demana que s’ incrementin les dotacions de personal de seguretat per la Festa Major de Vilafranc

Davant el temor que es repeteixin fets com els de la Patum de Berga que es van saldar amb la mort d' un jove, el grup municipal de CIU ha presentat una moció que es debatrà en el ple de dimarts que ve. La moció demana que la propera Festa Major s' augmenti el personal [...]

Davant el temor que es repeteixin fets com els de la Patum de Berga que es van saldar amb la mort d’ un jove, el grup municipal de CIU ha presentat una moció que es debatrà en el ple de dimarts que ve.

La moció demana que la propera Festa Major s’ augmenti el personal de seguretat. Segons CIU, a Vilafranca els amos de la nit durant els caps de setmana ja no són els ciutadans i tot i que no volen crear alarmisme, han denunciat fets greus. Segons expliquen, la Rambla ha estat escenari en més d’ una ocasió de baralles de grups rivals d’ unes 30 persones i la Policia Local no s’ atreveix a actuar, fins que acaben.

Els regidors convergents han explicat que constantment els arriben queixes de ciutadans, que se senten desprotegits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: