Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’inicien un seguit de jornades de portes obertes per conèixer el Claustre del convent de Sant

Aquestes visites permetran conèixer d’aprop aquest espai del segle XVII restaurat enguany.

Les visites s’iniciaran avui i continuaran demà i el divendres. Amb motiu de la finalització dels treballs de restauració de les pintures murals aparegudes en el transcurs de les obres dutes a terme per part de l’Escola Taller, aquest dimecres, dijous i divendres hi haurà portes obertes al Claustre.

El claustre originari va ser construït al segle XIII, però el que en l’actualitat es pot veure és d’estil renaixentista del segle XVII, amb elements reaprofitats de l’antic claustre gòtic. Gràcies a aquesta restauració es poden apreciar elements abans difícils de desxifrar. De fet, al retirar part de l’arrebossat de les parets, van posar-se al descobert parts dels murs del claustre renaixentista, apareixent escuts en relleu i pintures murals amb motius florals i heràldics desconeguts fins al moment.

El claustre de Sant Francesc es podrà visitar aquests tres dies, de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: