Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’inicien les rebaixes d’estiu, una bona temporada per fer compres tot i que cal tenir certes p

L’1 de juliol s’inicien arreu les rebaixes d’estiu, i per tant els comerços de Vilafranca i la comarca també oferiran part o la totalitat dels seus productes a un preu més baix que

El percentatge que s’aplica, i els productes, queden a criteri de cada comerç, però si cal tenir en compte que en tots els casos, com explica la tècnica de consum de l’Ajuntament de Vilafranca Gabi Giralt, els preus antics i nous han d’estar clarament especificats.La possibilitat de fer rebaixes s’estén a tot tipus d’establiments, tot i que principalment les que n’apliquen més son les de roba i calçat. Com explica Giralt, en el període de les rebaixes cal que els establiments apliquin les mateixes garanties i condicions que durant la resta de la temporada. Per exemple en el cas de voler canviar algun producte per que no vagi bé, cal tenir present que el preu que s’haurà d’aplicar és el que es va cobrar en el moment de la compra.A més cal tenir present que s’ha de diferenciar entre el que son saldos, ofertes o promocions. Els saldos son qüestions productes deteriorats o passats de moda; mentre que les ofertes o promocions son actuacions puntuals dels comerços per donar sortides a productes o campanyes molt determinades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: