Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta verema es reduiran notablement les contractacions de temporers, al Penedès

Segons les dades de les organitzacions agràries que gestionen la major part de les contractacions de treballadors temporers per a la verema, es preveu que es necessitarà menys mà d’obra.

La causa bàsica és la mecanització de la collita, que ha anat reduint les necessitats de mà d’obra en els darrers anys. Aquest any, a més, s’afegeix que les condicions climàtiques faran més reduïda la producció vitícola. Com a conseqüència, es preveu que el nombre de contractacions que es faran durant la mateixa campanya serà insignificant.

La Comissió de la Verema de Vilafranca s’encarregarà de fer una amplia difusió d’aquesta circumstància per evitar el desplaçament innecessari de treballadors temporers d’altres indrets, donat que les poques contractacions que es faran es cobriran amb treballadors de l’entorn de Vilafranca.

El calendari previst per a la prestació dels diferents serveis que s’aglutinen a Vilafranca al voltant de la Campanya de la Verema ha quedat establert entre l’1 i el 23 de setembre, al seu emplaçament habitual de l’edifici de l’Ateneu, a la plaça Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: