Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda es fa una jornada al voltant de la cultura juvenil, al barri de Sant Julià

La iniciativa, que ha estat batejada amb el nom de RAP IN VILAFRANCA 2005, tindrà lloc de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça de la Sardana.

Es tracta d’un festival de cultura urbana vinculada a les emergents tendències juvenils que giren al voltant de les noves formes d’expressió i creació jove.

Aquesta activitat, emmarcada dins les festes del barri de Sant Julià, està organitzada conjuntament pel Pla Vila Jove i el col·lectiu Rap in Vilafranca, format per una desena de joves vilafranquins aficionats a la cultura hip hop.

La jornada inclou una exhibició de graffitis amb la participació de 10 joves escriptors de carrer de Vilafranca i rodalies, una sessió de DJ a càrrec de NASTI o un taller de beat box a càrrec de Dani Legos.

L’ objectiu és que el públic participi de manera activa, per exemple prenent part al taller de beat box, segons el tècnic del Pla Vila Jove, Rubén Calvo.

Els més agosarats també poden atrevir-se a practicar break dance.

La jornada RAP IN VILAFRANCA clourà amb una exhibició de break dance en la modalitat dos versus dos, a càrrec d’ alumnes del curs de break dance del Pla Vila Jove i de col·lectius de Vilanova i de Canyelles.

La intenció d’ aquesta jornada al voltant de la cultura juvenil d’ origen urbà és apropar-la als joves i a tots aquells que tinguin curiositat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: