Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de Joves intèrprets de piano de Ca

La guanyadora de la categoria Sènior va ser Carme Carrillo.

Els guanyadors del primer premi de les diferents categories van interpretar cadascun una peça. Els compositors anaven des de Bach fins Schubert o Prokofiev.

La guanyadora de la categoria Sènior va ser Carme Carrillo i les altres guanyadores van ser en categoria C, Arianna Pijoan i Raquel Lisbona, que van obtenir el premi ex aequo; en categoria B, va guanyar Claudia Cordero i, en la categoria A, només es va donar el segon premi, ja que el primer va quedar desert. El va obtenir la barcelonina Mireia Vendrell.

Després del concert es va fer el lliurament dels premis a tots els guardonats del certamen, un concurs que reuneix els millors pianistes joves de Catalunya.La cloenda de la trentasisena edició del concurs va comptar també amb els parlaments dels representants de les joventuts musicals, de Caixa Penedès i de l’ajuntament de Vilafranca.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: