Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, es presenten les II Brigades Amics de Puerto Cabezas

La presentació es farà en el marc d’un sopar, dissabte a 2/4 de 10 de la nit a l`Escorxador.

El preu del sopar és de 6EUR i inclou la projecció de 2 documentals sobre Nicaragua:"Només ens queda la paraula" grabat a la costa atlàntica durant el programa de suport a l`ensenyament bilingue a la regió i "Que cosa és la alfabetización mi hermano" produit per l`AEPCFA sobre els projectes d`alfabatització popular a Nicaragua. Enguany se celebren 25 anys de la Cruzada Nacional de Alfabetización que va suposar un gran repte i un reconeixement interancional molt important per Nicaragua que segeuix lluitant contra les injusticies de les polítiques neoliberals i el dret a la llibertat, l`educació, la salut i el medi ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: