Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous se celebren activitats prèvies a la festa major de Sant Martí Sarroca que celebra els

Demà a les cinc de la tarda hi haurà trilleig general de campanes anunciant l’inici de la festa major de Sant Martí.

A les sis de la tarda el Centre hi haurà una projecció de cinema per a la mainada i a dos quarts d’11 de la nit cinema a la fresca a la Plaça Catalunya amb la pel.lícula "La búsqueda".

Divendres a les 3 de la tarda la pubilla del 2005, Marta Fernandez, encendrà una tronada aèria a la plaça Catalunya. Per la tarda s’inauguraran exposicions i la mostra de treballs. A dos quarts d’11 de la nit a l’esplanada de la discoteca es llançarà el castell de focs artificials i tot seguit els diables Aristois faran una exhibició de foc a la rambla i desprès a la plaça Catalunya pregó a càrrec de Ramon Montserrat "El Tòful".

A les 12 de la nit del divendres hi ha ball amb l’orquestra Selvatana i a partir de la una de la matinada el corre bars.

Els actes més destacats del dissabte són la tradicional cercavila a les 7 de la tarda, un concert anti-feixista que tindrà lloc a partir de dos quarts de 12 de la nit a la rambla dels Països Catalans i ball amb La Grupestra Centauro a partir de les 12 de la nit.Diumenge a dos quarts de vuit del matí hi ha una butifarrada popular, a la una del migdia ballada de sardanes amb la Cobla Canigó, a les sis de la tarda partit de futbol entre la Unió Esportiva Martinenca i l’Espirall-Les Clotes. A les vuit del vespre i a dos quarts de 12 de la nit hi haurà ball amb l’orquestra La Chatta.

Els darrers actes de la festa major de Sant Martí Sarroca seran dilluns. A les 11 del matí es dedica el dia a la mainada amb diferents entreteniments infantils. A la una del migdia concurs de truites. A dos quarts de set de la tarda cercavila infantil que acabarà amb un espectacle . El darrer dels actes de la festa major serà a dos quarts de 12 de la nit al pavelló municipal de Sant Martí amb el grup Talaka que ofereix danses i cançons russes. Es tracta de la primera actuació al Penedès dins la seva gira internacional.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: