Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional Alt Penedès porta a Vilafranca l’exposició "Les dones i els drets humans al

Ja fa dos anys que des de la secció comarcal d’Aministia es treballa l’àmbit dels drets de les dones.

Aquest any han fet , conjuntament amb el col·lectiu Dona, una campanya de prevenció i informació de la Violència contra les Dones en l’àmbit familiar. Han repartit opuscles i informació dels telèfons d’atenció urgent en aquests casos, el 900 900 120, entre les clientes de més de quaranta perruqueries de tota la comarca.

Ara giren la mirada a les dones d’altres racons del món, i proposen una

visió general a través de l’exposició "Les dones i els Drets Humans al món" produïda pel grup de Dones d’Amnistia Internacional Catalunya.

Estarà a la capella de Sant Joan de Vilafranca del 7 al 24 juliol.

La inauguració es farà el dijous de la setmana vinent a les 8 del vespre amb una petita cantada de la coral Laroc, després dels parlaments.

També conjuntament a aquesta exposició s’oferirà una visió dels Drets Humans, mitjançant l’exposició " La Declaració Universal dels Drets Humans en 30 imatges", que també instal·laran a la capella de Sant Joan del 7 al 24 de juliol.

A més el dia 14 de juliol a les 8 del vespre a la mateixa capella de Sant Joan, organitzen una xerrada-col·loqui sobre la situació de les dones a l’àfrica i a l’Amèrica Llatina.

Parlaran, Fatou Secka, mediadora cultural i col·laboradora de Metges del

Món, vilafranquina d’adopció i Nantzi Nájera, antropòloga mexicana que treballa en comunitats indígenes a la zona d’Oaxaca (Mèxic).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: