Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

73 pobles que formen part de la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya es reuneixen a

Els representants d’aquests 73 municipis participaran en la trobada per decidir quina serà la programació dels espectacles que tindrà cada poble durant l’any.

Amb motiu de la celebració del 10è aniversari de la Xarxa de Vilafranca, els membres del grup van decidir ser els organitzadors de la trobada i a més fer un seguit d’activitats per celebrar l’aniversari.

Aquest dissabte es celebrarà la primera trobada de plaques de cava de la xarxa que es farà de 10 del matí a dues del migdia a l’Escorxador de Vilafranca. Pel que fa al diumenge, a les 9 del matí hi haurà la rebuda de tots els pobles a l’Escorxador, on s’oferirà un esmorzar col.lectiu. Tot seguit, el grup Grallers de l’Armilla acompanyarà als assitents en cercavila cap el teatre Cal Bolet, on a les 11 del matí es podrà veure per primera vegada l’espectacle Tararrau a càrrec de la companyia Camut Band. Al mateix temps de l’actuació a Cal Bolet, qui vulgui podrà participar en un taller de titelles a la Plaça del Penedès de la mà de la companyia Galiot Teatre.

Al voltant de dos quarts d’una es celebrarà la reunió de programació i pels membres de la Xarxa que no hi assisteixin s’han organitzat visites guiades al campanar de Sant Maria i a la casa de la Festa Major. La trobada finalitzarà amb una gran arrossada de la Xarxa a l’Escorxador i amb una actuació musical a càrrec del grup d’animació Vatua l’Olla. D’aquesta manera la Xarxa de Vilafranca acaba els actes del desè aniversari i posa punt i final a la temporada 2004-2005.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: