Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

350 infants participaran al Casal d’Estiu de Vilafranca

Dilluns comença una nova edició del Casal d’Estiu que durarà 4 setmanes, fins al 29 de juliol.

L’objectiu és oferir un espai de lleure durant les vacances d’infants i joves, fomentant la convivència i la comunicació. Enguany, el Casal d’Estiu, que coordina el Pla d’Infància de l’Ajuntament, tindrà lloc a les escoles Estalella Graells i Pau Boada per als infants de 3 a 5 anys i al Pavelló Firal de la Zona Esportiva per als infants de 6 a 13 anys, és a dir, de 1r de Primària a 1r d’ESO.

L’horari serà de matí, de 9 a 2. En total hi participaran uns 350 infants repartits entre les dues quinzenes de juliol. En tindran cura 36 monitors.

Pel que fa a les activitats previstes hi haurà un espai de ludoteca fixa, s’anirà al Complex Aquàtic, es faran tallers de construcció de joguines amb elements reciclats, contes i cançons, sortides per Vilafranca i excursions. Els participants també entraran en contacte amb les noves tecnologies, la ràdio i algunes entitats de la vila.

També estan previstes sortides a Sant Quintí de Mediona i del 13 al 21 de juliol, els infants també podran gaudir de l’exposició "Jocs del Món", que estarà instal·lada al Pavelló Firal. També estan previstes activitats amb les famílies els dies 15 i 29 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: