Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha participat en la constitució del Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalu

Dimecres es va constituir a Barcelona el Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya, una entitat pública de base associativa i de caràcter local que agrupa diversos ajuntaments implicats en el

L’Alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, i el tinent d’alcalde i president de l’Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca, Joan Pareta, van ser presents en l’acte de constitució del consorci que té com a finalitat defensar la titularitat pública de la gestió dels recursos hidrològics i potenciar la col·laboració entre els seus associats.Joan Pareta ha explicat que l’acord permet un major marge de negociació per tal de poder adquirir nous elements de control de la gestió de l’aigua. Les empreses municipals consorciades son les dels municipis de Reus, El Prat, Mataró, Manresa, Tortosa i Vilafranca.

Actualment, els municipis associats al CONGIAC subministren aigua a una població de 475.000 habitants i gestionen un volum d’aigua de 39,85 hm3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: